avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bugetare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bugetare

am primit o hotarare judecatoreasca prin care unitatea trebuie sa de-a unor angajati diferente salariale din perioada 2006-2008, in lege se prevede ca anul acesta in 2010 se pot platii doar 34% din valoarea calculata la indicele de inflatie. cand pot da angajatilor acesti bani? afectez fondul de salarii daca dau banii acestia, de la primarie mi s-a zis ca docamdata exista trimisa o adresa la DGFP si apoi la minister cu acest necesar si sa mai astept,iar angajatii ma acuza de rea vointa. eu ce sa fac ? sa le dau sau nu? este baza legala? sau doar aplic hotararea judecatoreasca?#-o
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:27, 19 Mai 2010
Buna ziua !
Pentru a putea pune in executare hotararea judecatoreasca trebuie sa aveti prevazute in buget sume cu aceasta destinatie . In acest context consider corect demersul de a solicita avizul DGFP pt disponibilizarea sumelor necesare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru plata diferențe salariale - cum este corect ? oanaportar oanaportar Bună seara! Un coleg a câștigat un proces cu instituția noastră. Instituția trebuie să îi plătească diferențe salariale - pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Restituire c/val indexare rata inflatie uca2015 uca2015 In 15.10.2016 intreprinderea ne-a platit o diferenta a drepturilor salariale reprezentand indexarea cu rata anula a inflatiei pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Contabilitate marianavacaru marianavacaru In 2009 am cistigat niste sporuri salariale retroactiv din 2009 actualizate cu rata inflatiei pina la data efectiva a platii. Aceasta hoarire a intra sub ... (vezi toată discuția)