avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca

Neeliberarea Carnet de munca, dupa aproape 3 ani.Se constata desfacerea CIM in baza art, 61 ( a ), inscrierea si incheierea carnetului de munca se face de catre o persoana care nu mai era angajata a respectivei societati, din Ianuarie 2010. Initial relatiile de munca s-au incheiat in Noiembrie 2007, iar in carnetul de munca apare inscrisa data de 22.04.2010, pentru absente nemotivate, in totala disconcordanta cu art 61 ( a ) „„disciplina „„ , in baza caruia s-a desfacut CIM. Ce se intampla cu perioada Noiembrie 2007 - Aprilie 2010 ? Va multumesc....
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2010
nelush2103, utilizator
Cel mai recent răspuns: nelush2103 , utilizator 12:27, 19 Mai 2010
Da, bineinteles ca avem, si chiar am avut putin scandal cu Inspectorul de la ITM, pe aceasta tema.....Multumesc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in cartea de munca anonim anonim Vezi prevederile Ordinului nr. 136/1976 de aprobare a metodologiei de intocmire a carnetului de munca: - pct. 4: "Daca o persoana nu a activat din cauza ... (vezi toată discuția)
Carnet munca, calcul vechime Ela Pacurar Ela Pacurar Buna ziua, V as ruga sa ma ajutati cu o informatie, daca este posibil: La primul meu angajator am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998.Pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Unitatea de baza mony mony Va supun atentiei urmatoarele: X are 3 cim la 3 firme diferite, dintre care una este unitate de baza ( carnetul e tinut la ITM ). La un interval oarecare de ... (vezi toată discuția)