avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie necesara pentru vanzare popcorn si vata de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie necesara pentru vanzare popcorn si vata de zahar in parc

Buna ziua, ce autorizatie imi trebuie pentru a vinde pocorn si vata de zahar intr-un parc ?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 19:04, 23 Mai 2010
autorizatie de la primarie, adresati-va primariei din localitate pentru autorizatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare 4724 activitati la terti Msmportal Msmportal Buna dimineata .am deschis firma cu cod principal 4724 comert cu amanuntul a paini si produselor zaharoase in magazine specializate . Doresc sa comercializez ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare punct de lucru mobil AdrianTudose AdrianTudose Buna seara, Voi demara un proiect personal, pe un SRL-D ce va activa in domeniul serviciilor. Mai exact se va ocupa cu oferirea de servicii de curatenie la ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa ! mentala1 mentala1 Salut , vreau sa deschid un pfa pentru a vinde in parcuri , clatite , popcorn , vata de zahar si bauturi racoritoare . 1. De ce coduri caen am nevoie ? 2. ... (vezi toată discuția)