Buna ziua,
sunt angajata a firmei de vro 3 ani si ceva, acum cateva luni am anuntat firma ca sunt insarcinata. Ideea este ca acum cateva zile am aflat ca firma angajatoare are datorii la stat in val de 10miliarde si bineainteles are poprire pe cont. Intrebarea mea este: cum afecteaza datoriile firmei intrarea mea in concediu de crestere a copilului, lucru care urmeaza sa se intample in vro 2-3 luni?
Am aflat de datorii in momentul in care am inceract sa-mi fac un credit la banca, credit care bineaintels c a fost respins...niste legi aberante...eu sunt ok ca angajat, adik mie mi s-a oprit timp de 2-3 ani cat insumeaza datoria, taxele aferente salariului nu vad ce leg am eu cu datoriile firmei pt ca banii aia pe are ei nu i-au dat statului nu mi-au intrat mie in buzunar. Putea la fel de bine sa fie cu platile la zi si in mom urm sa dea faliment.
Astept rsp voastre!
Multumesc!
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CIC, trebuie sa faceti dovada ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni ati realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit ... acordarea indemnizatiei pentru CIc nu este conditionata de plata contributiilor catre stat.
Indemnizatie cc
Aless18
Am lucrat 4 ani jumatate la o firma, în luna august anul trecut mi-am dat demisia. Din luna ianuarie anul acesta m-am angajat la alta firma, întâmplarea ... (vezi toată discuția)