avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... solutionare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

solutionare

Buna ziua,
Exista un dosar penal cu acuzatia de calomnie, partile s.au inteles, dar dosarul a ajuns la parchet unde s.a dispus NUP, ce urmeaza acum: amenda administrativa, amenda penala sau alte declaratii si multa bataie de cap,
Va multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:30, 22 Mai 2010
Mergeti la parchet si solicitati comunicarea solutiei.

av. Dalila Herescu
Mi s.a comunicat ca dosarul nu mai exista la parchet ci la DIICOT, si ca sa astept solutionarea cazului, intre timp trebuie sa parasesc tara pt cateva zile, e posibil sa am vreo surpriza la aeroport ??, please help
Nu aveti ce surprize sa aveti la aeroport.
In aceste situatii,in cel mai rau caz politia aplica amenzi.
Cam aacesta este finalitatea unor astfel de seizari,avand in vedere si cele aratate mai sus de distinsele d-ne avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios dreaminro dreaminro ori foarte mult sa ma ajutati in legatura cu Cercetarea penala la adresa mea si a sotiei mele,pentru fapta de \"amenintare\",din partea unui vecin (mutat de ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios! robert900 robert900 Ce recomandati in cazul in care impotriva unei persoane este formulata plangere penala la Parchet/Politie pentru comiterea a doua infractiuni (calomnie si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permis suspendat art.86(2) din codul rutier liryc liryc Cum pot afla cu ce rezolutie a plecat de la politie? In acest moment a ajuns la Parchetul de pe langa judecatoria Brasov dupa 7 luni de stat la politie, si as ... (vezi toată discuția)