Intampinam problema in vederea infiintarii unui srl cu 2 asociati. Detinem un apartament privat in casa cu etaj+parter, singurii colocatari fiind vecinii de la parter. Acestia refuza sa semneze aprobarea pentru infiintarea sediului social al srl-ului, cu justificarea de a nu fi deranjati de persoane straine. Precizez ca intrarile in apartamente sunt separate, exterioare, iar in comun exista o curte de mici dimensiuni. Ulterior am aflat ca apartamentul dansilor este cumparat pe persoana juridica, ei nefiind proprietari directi. Apoi conditioneaza primirea semnaturilor sau cel putin luarea in considerare a acestui fapt prin declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu vom desfasura activitati comerciale sau activitati de birou in sediu, insotit de actul de statut al firmei, informandu-ne ca aceste lucruri au fost cerute de juristul firmei.Ce solutii am avea in acest caz? Va multumim frumos!
cel mai indicat lucru ar fi sa rezolvati pe cale amiabila,sa fiti deosebit de diplomat pentru a obtine acordul,altfel veti avea probleme daca vor fi deranjati.oricum incercati sa comunicati cu adevaratul proprietar.in plus va dau un sfat(din proprie experienta),daca vecinii nu desfasoara o activitate si sunt simpli locatari nu-i deranjati,mai ales noaptea.
Acord vecini pt. pfa
SpF2016
Vreau sa infiintez PFA in apartamentul proprietate personala. Am inteles ca e nevoie de acordul vecinilor cu care am pereti comuni + al asociatiei. Dar pe ... (vezi toată discuția)