avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... persoana juridica- calitatea de consumator in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

persoana juridica- calitatea de consumator in relatiile cu banca

Stimaţi forumişti,

Legislaţia în vigoare privind protecţia consumatorului,defineşte consumatorul ca fiind "persoana fizică sau grupul de persoane fizice ...".

Întrebarea mea este :

Ce act normativ reglementează raporturile dintre comerciant şi consumator-persoană juridică în ceea ce contractele de credite incheiate cu bancile?

Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Mara Ionescu , Consilier juridic 01:24, 3 Iunie 2010
Persoana juridica nu este niciodata consumator in sensul legii. Persoana juridica este in general comerciant, adica un profesionist care se presupune ca se poate apara si singur in relatia cu ceilalti comercianti...
Litigiul dintre doua societati, de orice natura ar fi, se rezolva in instanta. Din pacate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana juridicã - consumator Marshall Marshall Stimaţi forumişti, Legislaţia în vigoare privind protecţia consumatorului, garanţiile asociate produselor etc. defineşte consumatorul (beneficiar al ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului in relatia persoana juridica- institutie bancara cristinalupea cristinalupea Buna, Ma intereseaza daca exista vreun act normativ care reglementeaza protectia consumatorului persoana juridica, in special, dispozitiile care obliga ... (vezi toată discuția)
rcs rds refuza preluare echipament internet ctr denuntat unilateral radulucian 22 radulucian 22 Am un punct de lucur inchis, la care am cerut denuntare unilaterala pe mail RDS, Au aprobat ,dar au pus sume ca dauna rezilere anticipata. Nu le-am ... (vezi toată discuția)