avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... furt intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

furt intre soti

mia luat sotia masina inscrisa pe numele meu dobindita inpreuna si nu imi mai da voie sa o folosesc.am facut o plingere la politie pe art 210 .cum pot sa fac sa pot sa o folosesc si eu ?
eu nu o sa bag divort ca ea a decis sa nu mai locuiasca cu mine.si sa se descurce .nu iam interzis sa folosesca bunurile comune.
divortul va dura cateva luni, daca aveti noroc. partajul poate dura 2 ani...asta daca faceti totul legal, asa cum spun domnii avocati mai sus.
va spun eu din experienta ,,ce e luat e bun luat,,
masinile noastre sunt la fostul sot, ca erau pe numele lui
am fost la politie, dar nu au putut face nimic, pentru ca nu e competenta lor
e pot doar sa vorbesca cu el sa ii spuna ca e bun comun si il folosim amandoi
daca el vrea...bine, daca nu. vrea..nu am ce face
asadar au ramas la el...divortul a durat 1 an jumate...acum partajul are termen in octombrie
credeti ca mai am vreo sansa sa merg curand cu ele?...eu nu!!!
repet..sfatul meu, daca va vreti masina...vrajiti-o cu ceva, adica puteti minti linistit, promiteti-i marea cu sarea, cat sa puneti mana pe masina...si apoi vindeti-o si luati alta, sa nu mai fie bun comun...
la un moment dat va face ea partajul...peste cine stie cat timp si va tr sa ii dati partea ei din masina vanduta
dar pana atunci .....cale lunga cu legile noastre
in urma plingerii facute de mine pe art 210 nu ar trebui ca cineva sa o cheme si sai puna in vedere ca e bun comun si pina la partaj sa fie folosit inpreuna
Bunul este comun, deocamdata este in posesia sotiei, care a fost suficienta de inteligenta sa o tina la mama sa in curte unde chiar nu aveti ce cauta daca nu va primeste. Faceti partajul, o aduceti la masa de partaj, dupa care asteptati hotararea instantei. Este foatre posibil, ca fiind inmatriculata pe numele dvs sa revina in lotul dvs, dar ii dati sotiei innapoi jumatate din valoarea ei.
dar ea poate sa mai intre in casa desi numai locuieste cu mine casa e a tatalui meu are cheie si poate folosi celelalte bunuri eu nu

Alte discuții în legătură

Divort fara acordul sotiei baxter83 baxter83 Buna ziua, sunt casatorit de 6 ani, am un baietel de 5 ani dar nu ma inteleg deloc cu sotia mea, am o relatie cu o alta femeie impreuna cu care am un copil de ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani in cazul unui divort se impart bunurile? silicuta79 silicuta79 UN BUN PRIETEN ESTE IN PRAGUL DIVORTULUI,ESTE CASATORIT DE UN AN SI CATEVA LUNI,DAR DIN CAUZA SOTIEI,INFIDELA SI FARA SCRUPULE,TOTUL SE VA RUPE,M-AR INTERESA ... (vezi toată discuția)
Bunurile comune realizate in timpul casatoriei vacarus catalin vacarus catalin bunurile comune realizate in timpul casatoriei pot fi luate de una dintre parti abuziv inainte de partaj?. chiar daca e bun comun eu nu pot folosi masina pt ... (vezi toată discuția)