avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea la munca dupa indemnizatie copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea la munca dupa indemnizatie copil

am anuntat la munca ca vreau sa ma intorc la munca si a spus ca nu ma mai ia . ce sa fac ca nu am cu ce sa-l cresc pe copil cum trebuie sa procedez? am inteles ca legea nu le da voie sa ne dea afara dupa ce terminam indemnizatia.Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac MULTUMESC! FIRMA ESTE IN ACTIVITATE FARA ANGAJATI NUMAI UNUL CU JUMATE DE NORMA
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 08:48, 21 Mai 2010
Trebuie sa faceti o cerere inainte de a expira perioada de suspendare catre societatea la care ati lucrat in care sa spuneti ca va inceteaza suspendarea la data de....si doriti reactIvarea contractului de munca incepand cu data de.....Daca s-a desfiintat postul dvs.si nu va poate oferi alt loc de munca in cadrul societatii conform pregatiri dvs.trebuie sa va dea in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj kuschi kuschi mi se termina postnatalul si firma la care lucrez mi-a spus ca s-a restructurat postul.am dreptul la somaj? daca da ce trebuie sa fac pentru ca firma vrea sa ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca in timpul concediului de crestere copil anamariap anamariap Am un copil de 1 an si 2 luni , concediul de crestrere copil se termina pe 30 oct 2010. Tocmai am primit , pentru semnare , de la firma la care sunt angajata , ... (vezi toată discuția)
Expirare perioada crestere si ingrijire copil florip florip Dupa expirarea perioadei de 2 ani pentru crestere si ingrijire copil, societatea este obligata sa te reprimeasca la munca? In ce conditii iti poate desface ... (vezi toată discuția)