avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se pla teste amenda judiciara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se pla teste amenda judiciara?

Fiul meu a primit o amenda judiciara pentru neprezentare ca martor intr-un proces, de 500 lei. Unde trebuie sa o plateasca? Aceasta va apare in cazier?
Nu apare in cazier
Amenda se achita in contul instantei, la trezoreria locala ,sau prin mandat postal cu confirmare de primire
Amenda respectiva nu apare in cazier...o puteti plati la CEC in contul instantei, iar chitanta o depuneti la registratura!

avocat Radu Stan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)