avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare executor judiciar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare executor judiciar

Buna ziua

firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu confirmare de primire informandul ca sunt angajatul firmei si rugandul sa rezolve problema cu salariile restante pentru care am sentinta judecatoreasca si cu concedierea pentru a putea intra in somaj.A primit documentele acum 2 saptamani .De atunci nu am primit nici o veste cu toate ca i-am comunicat nr de tel si dorinta de a ma intalnii cu dansul.Cum ar trebui sa procedez in continuare pentru a rezolva situatia creata.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bonprice , utilizator 16:04, 22 Iunie 2010
bonprice a scris:

de unde iau adeverintele care sa ateste plata contributiilor daca o firma nu mai fuctioneaza si una este in insolventa ? Pot cei de la Itm sa-mi elibereze o astfel de adeverinta?

ITM-ul nu elibereaza astfel de adeverinte ...
Pentru cea aflata in insolventa mergeti la lichidator sa va intocmeasca o astfel de adeverinta .
Am mers la lichidator si acesta nu are arhiva cu documentele contabile ale firmei.
bonprice a scris:

Am mers la lichidator si acesta nu are arhiva cu documentele contabile ale firmei.

Lichidatorul trebuie sa aiba acces la dosarele contabile ale societatii ...altfel, nu vad cum isi va putea indeplini atributiile.
firma la care am lucrat nu a depus statele de plata si declaratiile de la data introducerii actiunii de intrare in insolventa adica timp de un an .Din momentul introducerii actiunii firma de contabilitate a reziliat contractul si nu a mai facut state le de plata si declaratiile.Lichidatorul nu are de unde sa le ia . Ce pot face in aceasta situatie?Cei de la AJOFM miau spus ca fara aceste declaratii nu am decat 11 luni stagiu in ultimii 2 ani .Ce pot face in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa indemnizatie cata_lya cata_lya pot intra in somaj dupa ce au trecut cele 24 de luni de indemnizatie? si daca firma la care am lucrat nu mai exista ce pot face in situatia asta? (vezi toată discuția)
Carnet de munca suspendat si neincheiat botezatu paulina botezatu paulina in perioada 2007 -2008 am lucrat la o firma cu contract de munca nedeterminat .In 2008 am intrat in concediu de crestere a copilului iar acum pe 22 .06.2010 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc alex_gav alex_gav Este posibil ca dupa ccc o mama sa intre in somaj daca firma unde lucra inainte de ccc este insolvabila? (vezi toată discuția)