avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... week-end cu copilul ?!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

week-end cu copilul ?!

fiind divortata cu acte in regula, cu o fetita de 7 ani...pot iesi din tara(Bulgaria) cu ea, fara aprobarea tatalui? custodia este castigata de mine.
Cel mai recent răspuns: Pop Cristina , utilizator 16:01, 20 Mai 2010
Daca fetita v-a fost incredintata dvs prin hotarare definitiva si irevocabila,puteti iesi din tara cu minora fara acordul tatalui.
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2010
luiza2008, utilizator
da. sa aveti la dv. hotarea de divort in original.
daca a fost incredintata catre dvs. spre crestere si educare nu mai aveti nevoie de consimtamantul tatalui
Parerea mea este ca puteti calatori cu fiica dvs in afara tarii, fara acodul expres al tatalui.
Totusi, trebuie sa aveti asupra dvs o copie legalizata a sentintei civile prin care minora v-a fost incredintata spre crestere si educare.
Intrucat minora nu are carte de identitate, consider ca ar trebui sa aveti un pasaport pentru acesta, pentru orice eventualitate.
am pasaport facut fetitei. am mai fost plecata cu ea, dar pe atunci nefiind divortata,mi-a trebuit arobarea tatalui. insa, preventiv am sa iau pasaportul si hotararea de divort. multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea copilului, din tara, de catre parintele caruia i-a fost incredintat Rucsiandru Rucsiandru Buna seara! Am divortat anul trecut si fetita, in varsta de 9 ani a ramas in custodia mea. Pot pleca cu ea, in excursie, in strainatate, fara acordul tatalui ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din tara a unui minor gogitu gogitu Buna ziua , ma numesc Georgiana si in urma divortului de acum 3 ani , fetita in varsta de 6 ani a ramas in custodia mea , tatal avand drept de vizitare de 2 ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca de divort Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si as vrea daca se poat sa ma lamuriti intr-o problema:sunt divortata de 1 an si 4 luni, fetita mea are 6 ani ... (vezi toată discuția)