avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

itm

Timp de 2 luni am lucrat pentru o firma din Bucuresti .La sfarsitul acestor 2 luni din pricina reducerii volumului de activitate firma a decis sa concedieze un numar de angajati . Problema este ca desi perioada de preaviz a expirat acum aprox 2 luni firma nu mi-a platit inca slariile restante. Am facut reclamatie la ITM Bucuresti si acestia au facut un control ,numai ca raspunsul primit de la cei de la ITM a fost ca ma pot adresa Justitiei pentru recuperarea prejudiciului . Mentionez ca firma functioneaza si nu este in insolventa sau faliment ....Din sursa sigura stiu ca cei de la itm au fost mituiti la controlul efectuat ...Poate cineva sa ma ajute cu un sfat?.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:35, 22 Mai 2010
iulianxtr a scris:

inteleg ca singura solutie este instanta de judecata . Adresa din buletin este in in Calarasi dar locuiesc in Bucuresti. In cazul acesta ma pot adresa ma pot adresa instantelor din Bucuresti?

Actiunea in instanta o puteti face la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul sau resedinta (viza de flotant).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot apara drepturile mele legale impotriva angajatorului?si cum? simonanna simonanna Buna,ajutati-ma si pe mine.Am lucrat la o firma privata ca gestionara de depozit cu un salariu de 720ron pe contractul de munca,iar in realitate primeam ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm bogdananton bogdananton patroana firmei la care am lucrat cu contract de munca refuza a-mi garantia si bani pe concediu...ce a-s putea face? (vezi toată discuția)
Salarii restante neplatite rslaurentiu rslaurentiu buna ziua.am si eu o problema:(nu am mai primit darile salariale din luna aprilie si pana in luna august 2010 si de 2 luni de zile ma chinui sa pot scoate ... (vezi toată discuția)