Am avut un dosar civil fond funciar pe rol,Instanta de fond ne-a facut dreptate.A fost facut recurs de catre adversarii mei si Instanta superioara le-a admis recursul .Am cerut revizuirea sentintei date si a fost aprobat un nou dosar . Conform Codului de procedura civila am descoperit date noi despre situatia suprafetei de pamant pentru care ne judecam .Va rog sa-mi dati un sfat ce trebuie sa fac in acest caz ,e bine sa-mi impac un aparator sau sa depun actele descoperite in instanta si dupa aia sa imi impac avocat .Daca sa zicem ca este acceptata revizuirea deciziei date cum se procedeaza, se rejudeca din nou si ce complet de judecata il studiaza cel care a dat sentinta la rtecurs sau cel care a acceptat revizuirea.Va rog sa-mi dati un sfat .
MUltumesc anticipat
Buna ziua !
Conform prevederilor art.327 c.p.c.," daca instanta incuviinteaza cererea de revizuire, ea va schimba, in tot sau in parte, hotararea atacata, iar in cazul hotararilor definitive potrivnice, ea va anula cea din urma hotarare.
Se va face aratare de hotararea data in revizuire, in josul originalului hotararii revizuite."
Cererea de revizuire se judeca potrivit dispozitiilor prevazute pentru cererea de chemare in judecata. Este supusa acelorasi cai de atac prevazute de lege pentru hotararea revizuita. Va sfatuiesc sa angajati un avocat.
Cu stima !