S-a emis preaviz de 20 zile pentru ca cica s-a desfiintat postul de gestionar! Dar eu am predat gestiunea altei persoane....postul exista in continuare!!!! Pentru ca m-au tratat ca pe un animal, (nu am avut probleme la servici, dar am fost bolnav si am stat 3 zile in conc.medical) as vrea sa le solicit sa-mi plateasca si sambetele lucrate (in fiecare saptamana, de 1 an incoace!). Am vreo sansa in justitie?? Mentionez ca nu s-a platit nici un leu pentru ziua de sambata sau sarbatori legale. Multumesc mult! A ,si in fiecare zi toti muncim 9-10 ore fara nici o plata suplimentara!!!!!
pentru corina: ii poti da in judecata pentru orele lucrate sambata si cele suplimentare, si daca, colegii tai vor accepta sa fie martori! (ai grija la faza asta, caci e cam sensibila..) atunci vei avea castig de cauza. In ceea ce priveste preavizul care l-ai primit, ei pot sustine ca s-a reorganizat firma, prin restructurarea postului tau, iar sarcinile tale au fost preluate de alt angajat, deci s-ar putea sa se descurce...si sa scape basma curata.
Legal
criss_cluj15
Buna,
Azi mi s-a spus ca intru in preaviz de 15 zile,daca eu nu am primit nici o notificare pot lua in calcul aceste 15 zile de preaviz?
Cum pot proceda ... (vezi toată discuția)