avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neintelegeri cu Romtelecom
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neintelegeri cu Romtelecom

Fac o casa la tara, inceputa de 4 ani, terenul il am de 7 ani. Cei de la Romtelecom au amplasat 2 stalpi pentru internet si, dupa mine, se afla in interiorul terenului meu. Cum aflu daca pot sa-i determin sa-i mute sau sa negociez pentru mentinerea lor?Care este distanta legala dintre axul drumului pana unde pot amplasa gardul casei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:31, 21 Mai 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati consecutiv mesaje identice
2-Pentru competenta informare.contactati autoritatile responsabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu romtelecom prioan prioan Sunt preot intr-un sat de langa Iasi si de cativa ani am inceput ridicarea casei parohiale. Cum nu avem gard, cei de la Romtelecom au amplasat 2 stalpi pentru ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru demolarea unei imprejmuiri provizorii pe teren extravilan marturie marturie Am primit ieri 25.11.2013 o somatie pentru dezafectarea unei imprejmuirii unui teren (pana pe 6.12.2013) aflat in extravilan (7300m2) pe motiv ca nu am ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, detinem o proprietate in jud gorj. constructia ... mocioi mocioi Buna dimineata, detinem o proprietate in jud Gorj. Constructia este realizata in anul 1988.La acel moment au fost respectate normele de amplasare fata de ... (vezi toată discuția)