avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marfa retur- vanduta pe bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marfa retur- vanduta pe bon fiscal

buna ziua,
am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe care mi le aduc inapoi.Pot sa emit bon fiscal cu minus pe marfa pe care mi-o aduc?
La vanzarea cu amanuntul se poate acorda discount? De ex. la un client care imi ia 50bax de polistiren ii dau alt pret decat celui care imi ia 5 bax. Cum procedez?
Trebuie sa mentionez ca lucrez cu saga si casa de marcat este conectata la program iar descarcarea se face cantitativ-valoric.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: loredana.m , utilizator 16:58, 1 Iunie 2010
dc emit factura si este achitata cu bon fiscal sa inteleg ca nu se mai poate face nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare marfa data cu bon fiscal Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in cazul in care vand marfa unei persoane fizice, cu Bon Fiscal, iar acesta imi returneaza marfa din motive intemeiate cand ... (vezi toată discuția)
Discount pe bonul fiscal roxanicam roxanicam 1. am un produs inreg pe nir la pret de vanzare cu 500lei, la vanzare produsul se vinde cu 450 lei deoarece se negociaza, clientul nu doreste factura vrea bon ... (vezi toată discuția)
Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)