avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... refuzul platii indemnizatiei de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

refuzul platii indemnizatiei de asigurare

mai am o singura intrebare pot cei de la firma de asigurari sa se retraga din acest contract fara instiintare si mai ales daca sotul meu a decedat el oricum inceteaza pe motiv de deces si nu pentru ca nu a declarat la inceputul contractului raspuns corect fara intentie rea.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:37, 21 Mai 2010
Nu pot sa se retraga dintr-un contract atata vreme cat el nu a fost denuntat de beneficiar. In cazul dv. trebuiau sa va cheme la o discutie si sa va prezinte documentele pe baza carora refuza plata. Dar oricum trebuia sa va restituie c/v primelor nde asigurare platite pana la data decesului daca nu s-a facut nici o plata pe acea polita.Este adevarat ca plata asigurarilor inceteaza prin decesul asiguratului dar daca nu poate fi despagubit normal ar fi sa vi se restituie primele achitate deja. Mergeti la ei si discutati probleme si daca nu gasiti intelegere, faceti oreclamatie la CSA.
richard_lena a scris:

mai am o singura intrebare pot cei de la firma de asigurari sa se retraga din acest contract fara instiintare si mai ales daca sotul meu a decedat el oricum inceteaza pe motiv de deces si nu pentru ca nu a declarat la inceputul contractului raspuns corect fara intentie rea.va multumesc.

Interventie moderator : Continuati discutia la subiectul deschis anterior, altfel nu veti putea primi raspunsuri corelate.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar casco - intarziere abuziva a platii Partizan08 Partizan08 Buna ziua, am un dosar casco deschis la o societate de asigurari. Dupa ce am depus toate documentele solicitate, inclusiv devizul de la service am primit o ... (vezi toată discuția)
Se poate actiona in judecata csa-ul ? alyendesign alyendesign Buna ziua Dupa cum bine stiti si probabil s-a mai discutat despre astfel de subiecte, exista o multime de probleme venite din partea societatilor de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asigurarile vladimirdosciuc vladimirdosciuc Buna ziua.Nu stiu unde sa ma duc sa-mi rezolv problema.Pe data de 27 oct. 2011 am fost inplicat intr-un accident rutier (in Bucuresti) urmat de prezentarea ... (vezi toată discuția)