avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

buna ziua
am lucrat pana in 28.09.2009
in 03.02.2010 s-a inregistrat la ITM,(desi lucrez din noiembrie la aceasta firma, au inregistrat contractul ff tarziu la ITM) acum sunt insarcinata si nasc 23-24 decebrie .Pot beneficia de indemnizatie sau ce as putea sa fac sa beneficiez??
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
ciucaclaudia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:13, 24 Mai 2010
ok, deci angajatorul trebuie sa se intereseze la itm? daca am inteles bine
Daca v-ati inteles cu angajatorul sa faca asta el este cel care va semna si procesul-verbal incheiat de ITM pentru sanctionare si celelalte acte necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu a inregistrat cm la itm la momentul incheierii lui cu angajatul .ce se mai poate face? nsemeniuc nsemeniuc Buna ziua. Problema : la 31.03.09 a incetat CM ,prin acordul partilor. Din aprilie s-a incheiat CM cu 2 ore/zi ,cu o alta firma bineinteles, firma care nu ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm ciucaclaudia ciucaclaudia buna ziua doresc sa fac sesizare catre ITm pentru firma la care am lucrat .Eu m-am angajat pe 20 oct 2009 contractul l-au facut cu 03.02.2010.Din cauza ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj termen de depunere nerespectat teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Contractul meu de munca a incetat incepand cu data de 30.12.2009. Cartea mea de munca nu a fost incheiata, inspectorul spune ca sunt multe ... (vezi toată discuția)