avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere reangajare

buna seara,sfatuiti-ma si pe mine,va rog, ce formulare ar trebui sa aiba cererea de reangajare? ma aflu in concediu de crestere al copilului si peste cateva saptamani trebuie sa fac aceasta cerere la angajator ,cum ar trebui sa "sune"?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 00:31, 22 Mai 2010
Fiind in concediu pentru cresterea copilului nu se pune problema reangajarii dumneavoastra. Aveti calitatea de angajat, dar cu CIM (contractul individual de munca) suspendat. Trebuie doar sa va intoarceti la locul de munca, sa-i spuneti angajatorului ca v-ati intors din concediu.

Daca va solicita o cerere, nu-l refuzati.

Nu exista vreun model. Scrieti, cam asa:

Catre,
Subsemnata_______ angajata la societatea(unitatea)_____ in functia/ postul de _______, prin prezenta va solicit aprobarea reluarii contractului de munca incepand cu data de .... intrucat expira concediul pentru ingrijirea copilului minor.

Va multumesc,
..... data semnatura ....
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2010
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani lorena8 lorena8 Buna ziua, Va rog sa imi dati si mie un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: Acum8 luni m-am intors la serviciu din CIC, copilul meu urmand sa ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere a copilului mykidutza mykidutza Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in ceea ce priveste problema mea de munca cu angajatorul si anume: in prezent sunt in concediu de crestere copil. Societatea ... (vezi toată discuția)
Intoarcere in concediu de crestere a copilului pt 3 ani ancuta06 ancuta06 Buna ziua .Am inceput serviciul de 2 saptamani dupa un an de concediu de crestere a copilului pana la 1 an. De 2 zile mi s a eliberat si certificatul cu ... (vezi toată discuția)