avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... istoric angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

istoric angajat

buna ziua!

se poate afla istoricul unui angajat/candidat la angajare prin programul revisal, sau de la functionarii itm?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2010
mardorisian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:12, 22 Mai 2010
adica poate afla la ce firma a mai lucrat si cat timp a lucrat la firma respectiva, in cazul in care nu prezinta cartea de munca?
De la ITM nu se pot obtine astfel de informatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca crissmad2 crissmad2 As dori sa stiu cum pot afla perioada de timp si locurile de munca unde am lucrat pentru ca sunt in spania si nu am cartea de munca (am pierdut-o) . Aici ... (vezi toată discuția)
Adeverinta doveditoare statele de plata ioana_adeel ioana_adeel buna seara...am si eu o intrebare... am o adeverinta care dovedeste statele de plata deoarece cartea de munca nu mi-o mai gaseste...ce ar trebuii sa fac ca ... (vezi toată discuția)
Cum aflu cu ce date sunt inregistrat la itm? Bogdan V Bogdan V Buna ziua, As dori sa stiu cum pot afla de la ITM urmatoarele informatii: -daca sunt in evidentele lor -cu ce istoric sunt inregistrat in evidentele ... (vezi toată discuția)