avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiune judecatorie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiune judecatorie

In data de 28.04.2010 am avut citatie pentru un proces in care am dat in judecata o firma pentru a-mi recupera debitele (eu persoana juridica). Pe portal imi apare : declina competenta de solutionare a cererii in favoarea Judecatoriei Petrosani. Ce inseamna? Ce trebuie eu sa fac in continuare? Mentionez ca nu am primit nimic pe posta, doar ce am citit pe portal.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 15:31, 22 Mai 2010
Inseamna ca din oficiu instanta sesizata a declinat in favoarea instantei competente solutionarea cererii.
O sa fiti citat de catre jud. Petrosani
dosarul dvs se va judeca la petrosani.
banuiesc ca firma pe care ati dat-o in judecata are sediul si se afla in raza de competenta a judecatoriei petrosani si in mod normal competenta solutionarii este la instanta unde a avut ultimul domiciliu (sau sediu) paratul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort SorinDs SorinDs Buna ziua.Cumnata mea a intentat divort in mai 2015.In ianuarie 2016 a avut prima infatisare.Ea are domiciliul in MH si la Mh a avut prima infatisare.Au un ... (vezi toată discuția)
Declinare solutionare cauza - reducere pensie alimentara Roxanaci Roxanaci Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie. Judecatoria sect. 2 a pronuntat urmatoarea \"Solutie: Admite excepţia de necompetenţă ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara andreea001 andreea001 Buna ziua. Am nevoie de putin ajutor. Sunt divortata si in martie anul curent l-am dat in judecata pe fostul sot pentru majorarea pensiei alimentare. ... (vezi toată discuția)