avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil succesiune

sunt mostenitorul testamentar al unei case cu teren prin notariat al unei doamne care intre timp a decedat pe 10 ianuarie 2009 cand a trebuit sa deschid succesiunea am aflat ca aceste bunuri au fost cumparate in timpul casatoriei sotul plecand de la domiciliul acesta in urma cu peste 30 ani de care nu se stia nimic daca traieste sau a decedat daca are mostenitori sau nu.intre timp am aflat ca are o nepoata si ca sa aflu date despre sotul decedatei am facut o actiune de partaj judiciar ocazie cu care am aflat ca sotul decedase in anul1993 in jud buzau depunanduse la dosar certificatul de deces dar nu si sesizarea de deschidere a succesiunii timp de doua termene drept pt care instanta a suspendat cauza. intre timp nepoata a decedat . va rog sami dati un sfat ce trebuie sa fac de acum incolo intelegand ca daca nepoata nu a solicitat succesiunea in intervalul de 6 luni mostenire revine decedatei deci mie.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: total3r , utilizator 17:32, 25 Mai 2010
ce acte ar trebui si unde sa ma adresez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune total3r total3r sant mostenitor testamentar al unei case de la o doamna care a dobandit casa in timpul casatoriei atat doamna cat si sotul sant decedati.ca mostenitor din ... (vezi toată discuția)
Drept civil succesiunea total3r total3r sant mostenitor testamentar al unei doamne care a decedat in ianuari 2009 mostenirea se afla pe numele ei dar cumparata in timpul casatoriei sotul este si el ... (vezi toată discuția)
Codul civil - succesiune total3r total3r Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat competent in urmatoarea situatie: Sunt posesorul unui testament facut prin notariat al unei persoane feminine care ... (vezi toată discuția)