asa e aveti dreptate nu aveti cum sa raspundeti imi cer scuze .am sa fac si cerere de gratiere .sper ca ma va baga cineva in seama pt ca ia distrus viitorul are doar 24 de anii era la facultatea de drept anul 2 acum nu mai oate face nimic decat sa stea .in tara asta totul este posibil sa dea dumnezeu sa se rezolve .va multumesc pt sfaturi si imi cer scuze daca am fost prea stresanta dar nu stiu ce sa mai fac sa ai arat nevinovatia .nu numai noi am vazut ca este nevinovat pina si o instanta de judecata pt ca la achitat .si eu cred ca este o gresala nu au citit dosarul
Nimeni nu se poate pronunta asupra vinovatiei sau nevinovatiei fara sa consulte actele si lucrarile dosarului.
Nu cred ca exista motive care sa determine admiterea de catre presedintele statului a unei cereri de gratiere,avand in vedere si pedeapsa destul de mare care i-a fost aplicata de instanta suprema,dar este bine sa incercati si aceasta cale.
De asemeni cred ca trebuie un avocat de calitate care sa faca si sa documenteze sesizarea catre CEDO.