avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament in renovari - trecere la intretinere zugrav
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament in renovari - trecere la intretinere zugrav

Buna seara!
Am cumparat un apartament in care nu locuiesc inca si care de 1 luna este in renovari capitale. Eu stau cu familia in chirie pana se renoveaza.
Astazi cand am fost sa vad in ce stadiu mai este lucrarea, am observat ca la intretinere este trecuta 1 persoana (la apa e trecut 0, dar sunt trecute ca si plata salarii, gunoi,gaze, caldura).
Este normal sa fie trecuta 1 persoana la intretinere? Conform carui articol din ce lege?
Am inteles ca trebuie sa platesc. Legea... care nu e facuta pentru toti.
Desi omul sta la bloc si fireste e trecut la intretinere, nu-l scoate nimeni ca munceste la mine 15-20 de zile cu intrerupere. In schimb, eu trebuie sa platesc ca vine temporar si zugraveste.
Corect nu este.

Va multumesc pentru raspunsurile dvs. insotite de textul legii.
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
Costina23, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli apartament la rosu lagunartk lagunartk Buna ziua! Desi am tot studiat legislatia in domeniu si am cautat si pe forumul dvs., tot nu gasesc negru pe alb care este mai exact situatia mea, ca ... (vezi toată discuția)
Intretinerea la bloc pt un copil irinukiry irinukiry As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el ... (vezi toată discuția)
Calcularea intretinerii elenaradulescu1 elenaradulescu1 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva va rog cu un model de tabel pentru intretinere? Acest tabel este folosit de toti administratorii de bloc sau fiecare isi ... (vezi toată discuția)