avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

Buna ziua,
Va rog mult,daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cu ce sunt de vina eu la acest accident.La iesire din complexul studentesc Belvedere (str.Ing Cristian Pascal din Bucuresti) m-am oprit sa acord prioritate,iar cea careia i acordam prioritate a intrat in mine fara nici o logica.Mai exact,cand a ajuns in dreptul meu a tras dreapta de volan si ma acrosat cu partea din spate a masinii.M-am dus cu ea la politie,deoarece nu a vrut amiabila,si m-am ales cu permisul suspendat pentru neacordare de prioritate dar nu inteleg de ce pentru ca eu eram oprit tocmai ca sa acord prioritate.Va multumesc in avans!
Cel mai recent răspuns: k33n81 , utilizator 10:47, 24 Mai 2010
Da...asta e.Eu nu ma consider vinovat de neacordare de prioritate,iar daca am creat situatia de pericol a fost din cauza conditiilor de trafic (mai exact masini stationate care blocau vizibilitatea).Stiu ca e greu de crezut ca eu stationam dar asa sa intamplat.Asta e...nu am nimic de pierdut,o sa fac contestatie si imi voi sustine spusele.Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
k33n81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a luat permisul de condus .ce trebuie sa fac? anisoararanete anisoararanete BUNA ZIUA.IN DATA DE 25.09.2013 MA DEPLASAM PE RAZA COMUNEI DRAGALINA ,JUD CALARASI IN INTERES DE SERVICI ,MENTIONEZ CA SUNT AGENT LA O FIRMA DE ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare, declaratii contradictorii ale celor doi soferi bir bir Declaratiile celor doi soferi nu descriu acelasi accident: - eu sustin ca am fost lovit in coltul din stanga al masiii, asteptand sa ma inscriu in circulatie, ... (vezi toată discuția)
Va intreb, domnul cu o asemenea masina jeep porsche,nu putea evita impactul daca avea o viteza adecvata conditiilor de trafic,si de ce nu a fost si el sanctionat? Petrea Ionel Petrea Ionel Conduceam o gunoiera in localitate,in dreptul unei treceri de pietoni trebuia sa fac un viraj la stanga pt a intra in sediul unei societati sa ridic gunoiul, ... (vezi toată discuția)