avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motive de recuzare a avocatului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motive de recuzare a avocatului

Este vorba despre cazul unei prietene din copilarie, ajunsa la divort. Aparatoarea sotului parat este, de fapt, o fosta prietena intima a acestuia, cu care paratul a trait pe vremea cand erau studenti, deci o perioada inelungata de timp, aproximativ 6 ani.
Intrebare: poate fi recuzata de reclamanta? In ce conditii avocatul poate fi recuzat de una dintre parti?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:43, 23 Mai 2010
Fiecare isi poate angaja aparator pe ce avocat doreste.
In conditiile expuse nu aveti cum sa recuzati avocatul partii adverse.
Este insa posibilitatea ca prietena dvs sa-si angazeje orice avocat doreste .... care sa contracareze apararile si invocarile celeilalte parti.
Nu se poate recuza avocatul.
Probele sunt importante si nu alte lucruri.

avocat Claudiu Lascoschi
Avocatul are dreptul sa isi aleaga clientul
Aspectul mentionat de dvs nu are relevanta in raport de desfasurarea obligatiilor asumate ,de administrarea probelor ,reprezentarea si apararea intereselor clientului prin orice mijloace legale si nu poate afecta actul de solutionare a cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs gavriila gavriila Am facut recurs intr-un proces civil. Am recuzat primul complet iar la prima infatisare cu noul complet am constatat ca intimatii nu au depus intampinare. Ba ... (vezi toată discuția)
Recuzare avocat aidu aidu Trebuie neaparat sa cer instantei recuzare avocatului intimatei, deoarece e un idiot desavarsit. A bagat atatea minciuni in intampinare, incat a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Amanare proces Antik Antik Se poate admite amanarea unui proces la primul termen de judecata cu motivarea de-a lua la cunostinta despre actele/probele la dosar /pregatirea apararii. In ... (vezi toată discuția)