avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot sa-mi schimb denumirea ca PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot sa-mi schimb denumirea ca PFA?

Buna ziua, sunt PFA si pe certificatul de inregistrare e trecut numele meu urmat de PFA. As dori sa stiu daca imi pot schimba denumirea - si implicit actele - cu ceva mai atractiv pentru piata. A fost doar o scapare de-a mea sau legal orice persoana fizica autorizata trebuie sa figureze la Registrul Comertului cu nume propriu?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 13:37, 23 Mai 2010

Legea nr. 26/1990

Art. 31. - (1) Firma unui comerciant, persoana fizica, se compune din numele comerciantului scris in intregime sau din numele si initiala prenumelui acestuia.

Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare nume pfa 2dsmart 2dsmart Buna seara pentru PFA pot sa-mi rezerv orice nume disponibil? cum va fi titulatura nume_rezervat PFA? Va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare act identitate pfa deja infiintat Laura Marica Laura Marica Buna ziua, Sunt PFA de cateva luni, dar intre timp mi-am schimbat numele si, implicit, actul de identitate. Este necesar sa schimb si actele PFA-ului ... (vezi toată discuția)
Denumire intreprindere individuala conform oug 44/2008 si legii 26/ 1990 Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru Notiunea de [b]intreprindere individuala [/b]care apare in OUG 44/2008 este noua si nu este cuprinsa in legea 26/1990 art. 30 si 31. Cred ca trebuie sa se ... (vezi toată discuția)