avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

cineva vrea sami fac dosar penal pentru ca lam injurat shi lam amenintat!este posibil?ca proba pana acum sustine ca imi inregistreaza apelurile!
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
mallasorte_mm5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:34, 24 Mai 2010
nu cred ca se pune problema de plangere penala sau degeaba o face . cu siguranta vi se va da NUP.
Ca in orice plangere penala,daca se va ajunge acolo,trebuie sa existe probatorii cu acte,martori,alte probe permise de lege,care sa dovedeasca existenta sau inexistenta faptei.
Indiferent de sentimente,dvs.purtati o uniforma pe care trebuie sa o respectati,pentru ca in cazuri penale,este foarte subtire linia de demarcatie intre a fi si a nu fi militar(a trece in rezerva sau a se desface contractul,daca sunteti "a.b.c.")

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile audio (facute fara acordul persoanelor inregistrate) sunt valabile in instanta? nicoleta1975 nicoleta1975 Inregistrarile audio (facute fara acordul persoanelor inregistrate) sunt valabile in instanta? (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor ! atac2211 atac2211 Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei ... (vezi toată discuția)