avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fuziune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fuziune

Dupa fuziunea prin absortie cat este cifra de afaceri? Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Dragomir , Avocat 14:47, 24 Mai 2010
dupa fuziunea prin absobtie ramane o singura societate. cifra de afaceri este exact cifra de afaceri cumulate a fostelor societati
marzalaw a scris:

dupa fuziunea prin absobtie ramane o singura societate. cifra de afaceri este exact cifra de afaceri cumulate a fostelor societati

Nu este adevarat.
Soc abosrbanta nu preia veniturile (deci nici CA) si cheltulielile soc absorbite, ci activele si pasivele.
Pt soc absorbanta CA este formata din suma ct 701 pina la 708, deci numai din activitatea proprie.
ladymony3000 a scris:

As vrea si eu sa stiu cat este cifra de afaceri dupa fuziune (a societatii rezultate)?

vaduva mihai a scris:

Sincer? Nu inteleg nelamurirea dvs cu privire la fuziune....

:offtopic:
@ladymony: regulamentul de postare interzice deschiderea mai multor topicuri cu acelasi subiect.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal
Nu puteti indentifica cifra de afaceri ci doar capitalul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absorbtie cristianus cristianus Am si eu niste intrebari daca poate cineva sa-mi raspunda. In cazul fuziunii prin absortie a unei alte soc. com. se poate contopii si cifra de afaceri? adica ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie maryette maryette Este vorba de 2 soc.care au fuzionat,una dintre ele a fost radiata. Intre data proiectului de fuziune si data efectiva a fuziunii,au existat modificari ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul la impozit minim /2010 ? doina-marieta doina-marieta buna ziua , am o societate infiintata in 2009 , cu activitate pe doua luni , pentru anul trecut am platit 3 % .As dori sa intreb , in care transa ma ... (vezi toată discuția)