avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor

BUNA ZIUA . AM UN CAZ MAI COMPLICAT ; AM MOSTENIT UN TEREN ,PE TITLU DE PROPRIETATE ESTE MAMA MEA DECEDATA SI MATUSA MEA SINT DOUA PARCELE DIFERITE UN DE 2800MP CARE IMI APARTINE SI UNA DE 5000 MP CARE APARTINE MATUSII MELE. IN 2005 EU AM INCEPUT INTABULAREA TERENULUI DE 2800MP CARE IMI APARTINE + 3 MOSTENITORI. M-AM PREZENAT LA NOTARA CARE A DEZBATUT SUCCESIUNEA DUPA MAMA MEA PENTRU A INCLUDE ACEST TEREN DE 2800MP IN CERTIFICATUL DE MOSTENITOR PENTRU A PUTEA DOVEDII CA APARTINE MOSTENITORILOR MAMEI MELE ,EU+3 MOSTENITORI . NOTARA A CERUT SA VINA SI MATUSA MEA PENTRU A DA O DECLARATIE CUM ,CA EA DETINE 5000MP ALTA PARCELA ALT TARLA ,IAR CEI 2800MP IMI APARTINE +3 MOSTENITORI ,DUPA CARE LA MASA SUCCESORALA SA ADOUGAT SI TERENUL DE 2800MP CELOR 4 MOSTENITORI .LA INTABULARE AM DEPUS; DOCUMENTATIE CADASTRALA , TITLU DE PROPRIETATE, CERTIFICAT DE MOSTENITOR , DECLARATIA MATUSII MELE . LA ELIBERARE CF AM CONSTATAT CA ,SA INTABULAT DOAR TITLU UNDE APARE MAMA MEA SI MATUSA MEA DAR NU PE 7800MP CIT ESTE IN TOTAL PE TITLU CI PE 2800MP . AM CERUT INDREPTAREA ERORI MATERIALE SI AM REUSIT DUPA 2 ANI . ACUM APARE PE CF LA PRIMA POZITIE MATUSA MEA SI CEI 4 MOSTENITORI . DAR ESTE GRESIT PENTRU CA MATUSA MEA DUPA LEGE AR AVEA DIN 2800MP JUMATATE SI NOI CEALALTA JUMATATE DESI MATUSA MEA ARE 5000MP IN ALT LOC SI A DAT O DECLARATIE LA NOTAR IN CARE DECLARA CA EI REVIN DIN 7800MP ,5000MP IAR RESTUL DE 2800MP MOSTENITORILOR MAMEI MELE. CE TREBUIE SA FACA MATUSA MEA SA NU MAI APARA CA DETINATOR AL CELOR 1400MP CARE CONFOM CF APARTIN DINSEI ?
Chiar complicata.Te pot sfatui in mod gratuit daca vad actele pe care le detii.Doar pe baza celor afirmate imi este greu sa ma pronunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe numele unei persoane diferite de cea care apare in titlul de proprietate martie2012 martie2012 Detin un titlul de proprietate in care apar eu si mama fratelui meu vitreg,care a fost casatorita cu tatal meu. Casa a fost folosita de ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama ramasa vaduva Marica_sz Marica_sz Bună ziua, Pe scurt prezint situația actuală: Tata a murit în 1986 august, în decembrie a avut loc succesiunea , la care în mod normal ... (vezi toată discuția)