avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract drepturi autor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract drepturi autor

Buna ziua,

Nu stiu daca am nimerit bine in aceasta sectiune, oricum apreciez orice informatie care ma poate ajuta. Anul trecut in agust am incheiat un contract de drepturi de autor cu unul dintre angajatii firmei noastre. Din motive care ma depasesc contabila noastra a inteles ca acel contract era valabil doar pentru o luna, fapt pentru care impozite sa taxe pentru el nu au mai fost platite ulterior. Intrebarea mea este in ce conditii am putea sa "reparam" aceasta situatie. Doamna contabila este de parere ca nu mai este nicio solutie deoarece s-a depus bilantul pe 2006. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sau unde sa caut informatiile ce m-ar putea ajuta.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 12:27, 19 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Offtopic: Draga alex, legea 8/1996 nu clarifica si partea de contabilitate ci numai drepturile si obligatiile partilor din raporturile privind drepturile de autor.

Ontopic: singura solutie este sa refaceti contractul si va asigurati ca, contabila sa plateasca de aici inainte. retroactiv nu va sugerez sa platiti pt ca o sa platiti si multe penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz la contract de inchiriere ContSters40637 ContSters40637 Buna ziua ! As dorin sa ma ajutati cu un model de preaviz la un contract de inchiriere incheiat intre 2 societati comerciale . Am deschis un punct de lucru ... (vezi toată discuția)
E drept? aez aez din septembrie a.c. am mutat copilul la o scoala particulara din Bucuresti.Am intrebat de carnetul cu alocatia de stat pentru copil si mi-au raspuns ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Plata retroactivă a drepturilor salariale neacordate la timp. cum pot obliga angajatorul să respecte codul muncii? ContSters85367 ContSters85367 Conform art. 17 alin (5) din Codul Muncii, ,,orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în timpul executării contractului individual ... (vezi toată discuția)