Nu stiu daca am nimerit bine in aceasta sectiune, oricum apreciez orice informatie care ma poate ajuta. Anul trecut in agust am incheiat un contract de drepturi de autor cu unul dintre angajatii firmei noastre. Din motive care ma depasesc contabila noastra a inteles ca acel contract era valabil doar pentru o luna, fapt pentru care impozite sa taxe pentru el nu au mai fost platite ulterior. Intrebarea mea este in ce conditii am putea sa "reparam" aceasta situatie. Doamna contabila este de parere ca nu mai este nicio solutie deoarece s-a depus bilantul pe 2006. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sau unde sa caut informatiile ce m-ar putea ajuta.
Offtopic: Draga alex, legea 8/1996 nu clarifica si partea de contabilitate ci numai drepturile si obligatiile partilor din raporturile privind drepturile de autor.
Ontopic: singura solutie este sa refaceti contractul si va asigurati ca, contabila sa plateasca de aici inainte. retroactiv nu va sugerez sa platiti pt ca o sa platiti si multe penalitati.
E drept?
aez
din septembrie a.c. am mutat copilul la o scoala particulara din Bucuresti.Am intrebat de carnetul cu alocatia de stat pentru copil si mi-au raspuns ca nu mai ... (vezi toată discuția)