avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sot si sotie / ambii someri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sot si sotie / ambii someri

Buna seara,
Avem o problema, suntem sot si sotie ambii someri , avem un credit ipotecar din oct 2008 acum suntem in imposibilitate de plata a ratelot, nu ne gasim de lucru iar banca nici nu vrea sa auda de o amanare a ratelor. Sune sec.... trebuie sa platiti... nu este reavointa dar nu am gasit nimic de munca... ce putem face in acest caz?
care este solutia? psihic noi nu mai rezistam stresului cu telefoanele din partea bancii sunt zile cand primim peste 5 telefoane sa ne aminteasca de restanta ratelor.
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 00:20, 25 Mai 2010
Solicitati in scris acordarea unei perioade de gratie si reesalonarea creditului, descrieti situatia actuala - sursele de bani provin din aj de somaj, scoateti de la adm financiara certificat din care sa reiasa ca nu aveti alte venituri, daca aveti copii minori depuneti in copie certificatele de nastere si mentioanti si faptul ca aveti depuse cv-uri in vederea angajarii.
Solicitati in principiu suspendarea pentru neplata pe o perioada de 18 luni si daca o sa aveti noroc macar 9 nu mai achitati nimic.
Se poate acorda o astfel de facilitate important este sa vorbiti nu cu personalul angajat ci cu directorul bancii.
Mergeti in audienta dupa ce depuneti solicitarea la registratura bancii. Cunosc persoane care au obtinut astfel de suspendari la credit.

succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar florea daniela rodica florea daniela rodica avem un credit ipotecar luat in 2007 se poate modifica rata de referinta sau suspenda ratele pe o perioada de 1 an datorita faptului ca venitul nostru va ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca mariana573 mariana573 Buna seara. In anul 2008 sotul meu a facut un imprumut la banca pe numele lui.Pe adeverinta de la serviciu angajatorul nu si-a asumat raspunderea pt neplata ... (vezi toată discuția)
Nu este hartiure a bancii? pacurariu maria pacurariu maria Am si eu un credit si ca orice roman de rand am ramas in imposibilitate de plata!Am achitat la 2 luni rata plus dobanda dar cei de la banca ma suna zilnic ... (vezi toată discuția)