avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrari contabile in perioada de suspendare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrari contabile in perioada de suspendare

Daca in perioada de suspendare se reziliaza un contract de leasing financiar pe motivul neplatii leasingului iar societatea de leasing preia bunul, cand se opereaza in contabilitate iesirea mijlocului fix, in momentul predarii sau in momentul iesirii din suspendare ?
Cel mai recent răspuns: casanova , utilizator 16:08, 25 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant la 30.06.2010 Diana_10 Diana_10 o firma asuspendat activitatea la 31.12.2009, in ianuarie are plati la buget si cheltuielile cu suspendarea firmei,iar in martie are chitanta de la ORC ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl cu bani de luat si de dat ContSters106950 ContSters106950 FIRMA DE CONSTRUCTII FARA ACTIVITATE, CU PERSONALUL IN SOMAJ. VREAU SA INTRERUP ACTIVITATEA, AM INCEPUT CU REGISTRUL COMERTULUI, DAR MAI AM DE INCASAT BANI ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate mercur_ro mercur_ro Buna ziua! Ce se intampla cu datorilie unei SC care isi suspenda activitatea la ONRC (nu mai desfasoara activitate)? Va rog, am nevoie de raspuns urgent. ... (vezi toată discuția)