avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua .
am si eu o intrebare la dumneavoastra : pot divorta daca sotul meu este cu domiciliu stabil in italia ? tin sa mentionez ca nu am adresa unde sa i se trimita citatie iar de el nu stiu nimic de ani buni ( aproximativ 5 ani ) . casatoria a fost incheiata in romania.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 12:01, 25 Mai 2010
divortati la instanta ce apartine de ultimul dvs domiciliu conjugal, spuneti ca aplecat de acasa si nu stiti unde este...prin romania ca sa fie citat numai aici. nu va complicati sa spuneti ca este in italia, ca o sa va oblige la o citare internationala care dureaza mult. luati-va un avocat ca sa se termine mai repede.
Puteti divorta, actiunea o depuneti la instanta unde aveti adresa pe buletin, iar pentru ca nu-i stiti adresa, faceti dovada citarii printr-un ziar de larga circulatie si prin afisare la usa judecatoriei.
nu am avut niciodata domicilu conjugal . am fost doar o luna impreuna timp in care ne-am casatorit si dupa care a plecat din nou in italia , el ne-tinand legatura cu mine nici prin telefon .el are buletin de iatlia ( permis de solgiorno )
Daca urmareati raspunsul mai sus, va sugeram sa depuneti actiunea la instanta unde aveti dv. domiciliul pe buletin, nu domiciliul cojugal, cu citare prin mica publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort..sotie plecata de aproape 2 ani din tara niculinu niculinu Buna ziua, Sotia mea a plecat acum 1 an si jumatate din tara, de atunci suntem despartiti, vreau sa ma duc la judecatorie sa depun dosarul de divort. Ea in ... (vezi toată discuția)
Divort de la distanta amalia.p amalia.p Am o problema si fiindca este urgenta, am sa fiu cat mai concisa posibil. Eu sunt casatorita, fara copii si fara bunuri de impartit cu sotul meu. De aproape un ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor / lipsa una din parti pisica13 pisica13 Buna seara, In urma cu 10 luni am parasit domiciliul conjugal din varii motive. Acum cand vreau sa divortez, constat cu stupoare ca nevasta a vandut ... (vezi toată discuția)