avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune

Buna ziua.Pentru 40-45 de zile de la iml stie cineva care este suma despagubita de rca?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 15:44, 25 Mai 2010
Despagubirile in astfel de situatii sunt in functie de multi factori si instantele hotarasc de obicei cuantumul despagubirilor. Fara instante nu primiti decat cheltuielile de spitalizare daca le-ati platit dv., altminteri se vor vira la spital. Alte despagubiri repet nu puteti primi decat prin hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri vatamare corporala rca Gabriel1337 Gabriel1337 Buna ziua! Vineri seara am lovit pe trecerea de pietoni o doamna in varsta, accidentand-o pe aceasta si fiind nevoie de spitalizare. Culpa accidentului este ... (vezi toată discuția)
Accident masina, consecinte succre succre Buna, am avut in luna august un accident de masina:am parcat in fata casei, am oprit masina jumatate pe spatiul verde si jumatate pe banda de circulatie a ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)