avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de somaj suspendata / cursuri de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de somaj suspendata / cursuri de recalificare

Buna, azi am fost la viza cu colega mea la agentie. Nu au pus stampila ca ne-a oferit sa mergem la curs de cosmetica ori manichiura. Eu de profesie sunt contabila ea casiera...si am spus la d-na ca nu am vrea sa mergem la acest curs ci la unu care e aproape de profesia noastra. Dar am primit ca raspuns ca daca nu ne prezentam joi la curs se suspenda indemnizatia.
Trebuie sa facem noi cursul asta? pe care ma gandesc nu o sa folosim niciodata.
Cel mai recent răspuns: bobo2ly , utilizator 15:53, 25 Mai 2010
Este o forma de recalificare.
Multi si-ar dori sa faca aceste cursuri gratis, pentru ca pe piata libera sunt destul de scumpe...
Sunt constienta ca sunt scumpe cursurile si ca pe astea putem sa facem gratis...numai ca am vazut ca erau cursuri de calculator ,de protectiea muncii, si am fii preferat sa mergem la cursurile astea....dar astea nu ne-a oferit.
daca nu vi le-a oferit trebuie sa ii spuneti voi k vreti la alea...probabil vi le-a oferit pe alea k incep acum..bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursurile de calificare gratuite pentru someri sunt obligatorii? silviu35 silviu35 MI-AM facut somajul mi sa dat carnetul de somer ma pus sa semnez toate documentele se faceau cursuri de calificare dar ei nu mi sa spus nimic cei de la ... (vezi toată discuția)
Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca tu ca somer vrei sa renunti la cursurile facute prin fortele de munca? giulia82 giulia82 persoana care face aceste cursuri vrea sa renunte pentru ca este folosit la altceva decat specializarea de instalator,il foloseste ca zilier,doar ca nu este ... (vezi toată discuția)