avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren agricol catre biserica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren agricol catre biserica

Daca am aprobarea comisiei judetene de retrocedare a unei suprafete de 10 ha pt parohie care sunt etapele pe care trebuie sa le realizez pentru ca biserica sa intre in posesia terenului respectiv? ce acte trebuie depuse si unde?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Forogau , Avocat 14:41, 25 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de punere in posesie de la validarea retrocedarii? Balaurul Balaurul Buna ziua, Rog două răspunsuri legate de retrocedarea forestieră. Mai intîi un mic INFO In data de [b]11 Mai 2010 [/b]Comisia locala mă ... (vezi toată discuția)
Care e procedura (etapele) de la aprobarea retrocedarii la punerea in psosesie? Balaurul Balaurul Pe legea 247/2005, in zona colinară necooperativizată am solicitat retrocedarea in natura, pe vechile amplasamente, a 30 HA teren agricol. Dupa multe ... (vezi toată discuția)
Invalidare titlu proprietate ciudin.constantin ciudin.constantin În anul 1994, în conformitate cu prevederilor L. 18/1991, pe baza actelor doveditoare (registru agricol) s-a emis pe numele socrului meu Titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)