avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce se intampla cu angajatii unei firme absorbite?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce se intampla cu angajatii unei firme absorbite?

Buna ziua. Numele meu este Veronica si in prezent sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pana in ianuarie 2012. In peroiada aceasta firma la care eram angajata va fuziona cu o alta, eu fiind angajata la firma absorbita. Nu stiu ce se va intampla cu mine in momentul cand o sa trebuiasca sa ma intorc la serviciu. De fapt eu unde ma voi intoarce, voi fi angajata la forma absorbanta? Mentionez ca firma absorbanta este tot una din grupul de firme din care face parte si firma absorbita. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 16:56, 25 Mai 2010
Normal ar fi ca firma absorbanta sa preia si angajatii, dar prin fuziune se poate produce si o reorganizare care poate implica si restructurarea personalului, prin urmare terbuie citit priectul de fuziune. In cazul dumneavoastra dupa terminarea concediului va prezentati la serviciu la noul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea angajatorului in timpul ccc torapaun torapaun Buna ziua. Eu am nascut pe 26 septembrie 2010 si am optat pentru CCC de 2 ani. In acest timp societatea a fost cumparata de alta firma. Birourile teritoriale ... (vezi toată discuția)
Presiuni din partea angajatorului pentru revenirea din concediu de crestere copil crs1980 crs1980 Sunt in concediu de crestere copil de un an de zile, totusi in fiecare luna sunt chemata sa revin la locul de munca si primesc chiar amenintari foarte subtile ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu dupa cei 2 ani de concediu crestere copil Biankangel Biankangel Buna seara. Peste 1 luna si jumatate termin concediul de crestere copil pana la 2 ani si o sa ma intorc la locul de munca pentru aproximativ 3 luni pana voi ... (vezi toată discuția)