avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insarcinata in timpul concediului de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insarcinata in timpul concediului de maternitate

Buna ziua!

Sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani pana in 20 .iunie 2010. Intre timp am ramas insarcinata cu al 2 copil care va veni pe lume in iulie 2010. Intrebarea mea este daca trebuie sa ma reangajez, chiar daca o sa beneficiez de concediul prenatal, si voi ramane angajata inca 42 de zile dupa nastere? Si numai dupa perioada asta voi avea contractul suspendat? Referitor la indemnizatia: am inteles ca va fi de minim 600 lei sau 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului. => cine elibereaza adeverinta?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 25 Mai 2010
Pentru cel de-al doilea copil, veti avea c.i.m. suspendat ca urmare a intrarii dvs in CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si concediu crestere copil krys_xndr krys_xndr Lucrez din luna iulie 2012 si sunt insarcinata in 2 luni, voi naste in luna august. Pot intra in concediu prenatal din luna iunie fara sa imi afecteze perioada ... (vezi toată discuția)
Prenatal - cat mai repede ioana dimassi ioana dimassi Buna ziua, Am urmatoarea intrebare cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu prenatal si daca ma afecteaza cumva daca vreau sa intru cat mai ... (vezi toată discuția)
Prenatal-postnatal cocacola_b cocacola_b Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri poate ma ajuta cineva: Sunt angajata la o firma din decembrie si tocamai am aflat ca sunt insarcinata, trebuie sa anunt ... (vezi toată discuția)