avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata timbru

am primit sentinta si am constatat ca nu mi s-au acordat toate cheltuielile de judecata si dobanda ceruta .mi s-a recomandat sa fac recurs sa cer plata integrala a cheltuielolor de judecata si dobanda pentru bani ,dar ca trebuie sa achit pentru acest lucru o alta taxa de timbru.as vrea sa stiu daca e necesara o noua taxa timbru pentru dobanda ???de asemeni as vrea sa stiu in ce conditii o taxa de timbru achitata se poate recupera fara a mai face recurs la instanta judecatoreasca?
in ce conditii se platesc cheltuielile de transport.le-am solicitat dar nu mi s-au acordat pe motiv ca sunt achitate cu o zi inainte de proces si de pe card pe alt nume ?(ginere)
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 07:49, 26 Mai 2010
Cititi cu atentie motivarea hotararii daca aceasta s-a redactat, iar daca nu se motiveaza neacordarea acestor sume, faceti recurs pentru acest motiv. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru partaj bunuri comune vertigoo vertigoo Taxa de timbru este acceasi in cazul partajarii bunurilor comune ale sotilor, indiferent ca partajul se face in cadrul procesului de divort sau ulterior? ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters79003 ContSters79003 Buna ziua am si eu cateva nelamuriri, poate ma puteti ajuta... daca masa partajabila e de 100000 de euro, eu trebuie sa platesc 3000 de euro ca taxa de ... (vezi toată discuția)
Daca renunt la judecarea cauzei pot sa recuperez taxa judiciara de timbru? ion minca ion minca Sint intr-un proces cu un SRL si am ajuns la concluzia ca patrimoniu este insuficient sa acopere creata. Am ajuns la concluzia ca este mai rentabil sa renunt ... (vezi toată discuția)