avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii restante

Buna ziua.
Ma interseaza metoda de a recupera salariile restante in conditiile in care am fost trimis in somaj si drepturile salariale nu mi-au fost achitate de aproximativ jumatate de an.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:00, 25 Mai 2010
Cerere de chemare in judecata a angajatorului, pe care o adresati tribunalului din raza unde domiciliati. Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere instanta angajator peter007 peter007 care sunt pasii de urmat pentru a face o plangere in instanta impotriva unui angajator care nu si-a platit obligatiile salariale?...am inteles ca e un litigiu ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - actiune civila tomamarin tomamarin Ce titlu trebuie sa aiba actiunea civila prin care solicit plata drepturilor salariale restante si a concediului si prin care solicit si despagubiri morale pt ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez banii de la firma la care am lucrat? MariusOvidiu MariusOvidiu Buna Ma numesc Toth Marius din satu Mare. Problema mea este urmatoarea: Am lucrat la o firma care monteaza sisteme de supraveghere video detectie ... (vezi toată discuția)