avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita minor

mama minorului are program de vizita prin hot. judec. ,hotarire obtinuta aflindu-se in tara,eu(tatal) aflindu-ma in Italia cu minorul unde stam cu acte in regula de 4 ani,mama minorului nu mi-a platit pensia alimentara de 4 ani de cind s-a terminat divortul.Intrbarea este:Ce mi se poate intimpla daca nu-i mai dau sa vada minorul sau sa vorbeasca cu el la telefon.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 21:08, 27 Mai 2010
eu sunt stabilit in Italia,pot face acest lucru contactind un avocat prin telefon sau trebuie sa ma aflu personal in tara ori sa ma adresez direct instantei.Va multumesc.
Puteti angaja un avocat (prin telefon nu se poate deoarece trebuie sa semnati contractul de asistenta juridica si imputernicirea avocatiala pentru a avea calitatea de a actiona in numele dv.). Va sti el ce trebuie sa faca. Nu este necesara prezenta dv. la instanta sau la executorul judecatoresc. ;)
Stabiliti intai un avocat care sa va reprezinte.
Negociati onorariul si semnati contractul de asistenta juridica prin fax.
Trimiteti onorariul in contul avocatului si el va va reprezenta in proces.
Nu trebuie neaparat sa va deplasati in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara! vasilache-florinache vasilache-florinache Buna ziua! Cu mai mult de sapte ani in urma, in urma divortului am obtinut custodia copiilor...o fata si un baiat. S-a stabilit prin hotararea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare in alt stat ada milea ada milea Buna seara sotul meu a platit timp de 5 ani pensie alimentara in Italia acum de 8 luni nu mai munceste...ne.am retras in Romania unde a deschis proces pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare din lipsa banilor ionica69 ionica69 Bună ziua. Sunt căsătorit a doua oara, şi am un copil minor în întreţinere din această relaţie. Din prima căsătorie mai am un copil minor pentru ... (vezi toată discuția)