avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract durata determinata

Buna seara,

Ma numesc Ionut si lucrez de 9 luni la o firma din bucuresti pe postul stivuitorist !!! Acum 9 luni am semnat cu aceasta firma un contract cu durata determinata ( 3 luni ) specificand in acesta ca imediat dupa expirarea termenului voi semna un contract pe o perioada nedeterminata!!! De 6 luni tot insist asupra acestui contract si de fiecare data primesc vb in vand "se v-a face" ..... Colac peste pupaza ni s-a cerut angajatilor sa mergem la biroul managerului pt a semna fisa de protectie a muncii si cand mi-a venit randul mi s-a spus ca nu o am facuta!!! Am hotarat sa acctionez aceasta firma in judecata .....iar intrebarea mea este: Care sunt sansele mele de castig??? Va rog putin ajutor aici ....daca se poate din partea unui avocat cu experienta in dreptul muncii!!

Va multumesc anticipat pt raspunsuri/sugestii/informatii!!!

Ionut
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
ionutz_21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 26 Mai 2010
Daca ati continuat activitateqa si peste termenul stabilit pentru contractul pe durata determinata atunci acel contract s-a transformat in contract de munca pe durata determinata si aveti toate sansele
De asemenea, pe langa actiunea in instanta mai aveti posibilitatea de a sesiza ITM-ul .
O alta varianta , ar fi sa mergeti la ITM si sa vedeti daca nu cumva angajatorul a depus decizia de incetare a c.i.m. la expirarea duratei pentru care a fost incheiat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada nedeterminata carolina0502 carolina0502 Buna ziua, Am nevoie de o clarificare in ceea ce priveste contractul de munca pe perioada nedeterminata. Sunt anagata a unei companii multinationale ... (vezi toată discuția)
Probleme legale intre angajat si angajator? yomansart yomansart Buna ziua, as avea nevoie de sfatul dvs in legutura cu problema pe care o am: Lucrez la firma sefului meu din 27 mai 2008, ca tehnoredactor, meseria ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca pe perioada determinata modolore modolore Buna ziua! Prietenul meu a semnat cu o saptamana in urma o anexa a contractului de munca pe perioada determinata (3 luni). Dupa cateva zile de la semnarea ... (vezi toată discuția)