Ma numesc Ionut si lucrez de 9 luni la o firma din bucuresti pe postul stivuitorist !!! Acum 9 luni am semnat cu aceasta firma un contract cu durata determinata ( 3 luni ) specificand in acesta ca imediat dupa expirarea termenului voi semna un contract pe o perioada nedeterminata!!! De 6 luni tot insist asupra acestui contract si de fiecare data primesc vb in vand "se v-a face" ..... Colac peste pupaza ni s-a cerut angajatilor sa mergem la biroul managerului pt a semna fisa de protectie a muncii si cand mi-a venit randul mi s-a spus ca nu o am facuta!!! Am hotarat sa acctionez aceasta firma in judecata .....iar intrebarea mea este: Care sunt sansele mele de castig??? Va rog putin ajutor aici ....daca se poate din partea unui avocat cu experienta in dreptul muncii!!
Va multumesc anticipat pt raspunsuri/sugestii/informatii!!!
Daca ati continuat activitateqa si peste termenul stabilit pentru contractul pe durata determinata atunci acel contract s-a transformat in contract de munca pe durata determinata si aveti toate sansele
De asemenea, pe langa actiunea in instanta mai aveti posibilitatea de a sesiza ITM-ul .
O alta varianta , ar fi sa mergeti la ITM si sa vedeti daca nu cumva angajatorul a depus decizia de incetare a c.i.m. la expirarea duratei pentru care a fost incheiat c.i.m.