avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... TBI
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

TBI

Buna ziua! In urma cu doi ani am contractat cu tbi finantzare pentru o masina in leasing. Am platit avansul din surse proprii, iar pe parcurs am platit la TBI rata lunara. Rata, care la sfarsitul anului trecut s-a majarorat cu f. mult si nimeni nu mi-a cerut acordul, practic suma s-a dublat in loc sa se micsoreze.Mentionez, ca n-am avut cu cine discuta, cu nimeni din cadrul TBI. Am fost pasat de la o persoana la alta. In tot acest timp primeam hartii prin curier cu somatzie de plata. Mi-au pus poprire pe conturi si tot ei m-au dat in judecata. Masina este proprietatea firmei unde sunt administrator. Nu am primit citatzii vreodata pentru prezentarea la judecata. Au dreptul sa-mi puna poprire si pe contul personal? Au dreptul sa-mi puna poprire pe toata suma ramasa inclusiv cu penalitati de intarziere? Au dreptul sa-mi puna poprire pe casa? Ce pot sa fac ca sa ies din aceasta situatzie?
Cel mai recent răspuns: teo1 , utilizator 23:13, 28 Mai 2010
Procedura de recuperare permite recuperatorului desfasurarea tuturor demersurilor cu scopul recuperarii creditului
Cum adeverinta dvs ,probabil contine prevederi speciale,recuperatorul a dispus executarea dvs silita
Contactati recuperatorul pentru lamurirea situatiei si esalonarea platilor restante
In primul rand n-atzi citit cum trebuie...este vorba de LEASING pe societate, NU de credit. Bunul urmarit este obiectul leasing-ului, chiar daca am semnat ca fidejusor, garant, ca persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita prin proprire danarr danarr am un credit la banca,am platit lunar rata,dar in ultimele luni am depus o suma mai mica decat rata.Azi am fost sunata de la servici si mi s-a spus ca au ... (vezi toată discuția)
Sunt urmarit in calitate de girant al unui credit annyss annyss Buna ziua....am si eu o problema cu firma de recuperari [NUME]....acum cativa ani am fost girant pentru un credit la [BANCA]...persoana pentru care am fost ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari te poate executa silit? DARIUS_C DARIUS_C BUNA ZIUA!VA RAMAN RECUNOSCATOR DK M-ATZI PUTEA INDRUMA ASUPRA UNUI LUCRU PE CARE O SA VI-L EXPLIC PE SCURT:AM CONTRACTAT UN CREDIT SI AM AVUT 3 RATE ... (vezi toată discuția)