avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire telefonica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire telefonica

astazi 26.05.2010 am primit mai multe apeluri telefonice de la diferite numere,care spun si insista ca ma cunosc. mentionez ca am relatie de 3 ani care nu vreu sa fie afectata din cauza acestor telefoane fara rost.mi-au spus ca la un moment dat sunt sunata din puscarie,ca au numarul meu de la o prietena...nu stiu ce sa fac...i-am amenintat ca ma duc la politie si sau linistit imediat,le-a scazut tonalitatea vocii,nu stiu ce sa cred.dar singurul lucru pe care mi-l doresc e ca relatia mea sa nu fie afectata.mentionez ca nu mai am acele numere deoarece dupa incheierea ultimei convorbiri am vrut sa-mi schimb cartela,cu una veche care nu mai merge.ne dandu-mi seama ca numerele de la care am fost apelata se vor sterge.ce pot face acum?ajutati-ma! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:57, 27 Mai 2010
Fie ,pentru o perioada intrerupeti functionarea cartelei pe numarul careia ti primit telefoanele ,fie asteptati materializarea unei noi convorbiri si eventual promovati plangere
De regula ,in astfel de situatii, sunt greu de individualizat faptuitorii
Cea ma simpla rezolvare a problemei este sa cumparati alta cartela si sa schimbati numarul de telefon,urmand sa il dati apoi,numai persoanelor de incredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la factura telefonica victor51 victor51 Mi-a fost furat telefonul mobil,am anuntat acest lucru pentru a mi se bloca cartela,iar cind am primit alta cartela am intrebat daca mi-a fost folosit ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)
Cum fac o plangere penala impotriva unei persoane fizice? Nicoleta Alexandru Nicoleta Alexandru Buna ziua Persoana in cauza (o vecina) mi-a furat cartela SIM de Vodafone si a vorbit de pe ea cateva luni de zile. Eu avand doua, o pastram numai pentru ... (vezi toată discuția)