avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal inselaciune

Buna ziua.
Am fost naiva pana acum (am crezut in sefi ca va fi bine) si intr-un final am ajuns in instanta cu dosar penal conform art 215 al 1.3.4 di cp si art 41 al 2 din cp.Nu am beneficiat de nimic si sunt in aceasta situatie . Va rog daca cunoasteti ce mi se poate intampla si cum se poate solutiona.
Intradevar nu exista prevederea amenzii ptr infract prevazuta de art.215 Cod penal; insa ptr aceasta fapta se poate da si solutie de achitare daca nu este dovedita pe deplin latura subiectiva
Luati leg cu un avocat
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
Cabinet de Avocat Todorese Doina, Avocat
Ce suma este la mijloc?
pedeapsa poate fi data atat cu suspendare cat si cu executare , totul ramanand la latitudinea instantei, pedeapsa pt inselaciune este de la 3 la 12 ani, iar sfatul meu este sa va prezentati in instanta si sa va angajati cat mai repede un aparator.
As fi interesat de acest dosar pt mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de email zamfir_cristian80@yahoo.com sau la tel 0726067338
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2010
Zamfir Cristian, Avocat
am depus o cerere de amanare sau darea unui nou termen pentru gasirea unui aparator .Trebuie sa ma mai prezint personal in data in cre sunt chemata?E bine ca am facut asa sau e mai rau?Nu am inca un aparator si din cite mi-ati explicat apararea trebuie sa fie foarte buna.
A mai fost cineva in situatia mea si ce a patit.Mai ati avut astfel de cazuri si ce sa intamplat.Nu mai pot dormi.Suma e foarte mare .

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru art. 215 al. 1, 2 si 3 si art. 290 cp veromonica veromonica Buna ziua, In anul 2005 am falsificat niste facturi fiscale pe persoane fizice ( in valoare aprox de 80 milioane lei vechi ) bani pe care mi i am insusit. ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa de 4 ani cu executare pentru inselaciune ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu doua nelamuriri..fara a intra prea mult in detalii as dori sa va intreb daca vi se pare justificata poate prin comparatie, o pedeapsa de 4 ... (vezi toată discuția)
Cumularea faptelor misu83 misu83 Anul acesta a inceput sa se judece pe fond dosarul meu din 2014 in care sunt invinuit pt conducere fara permis de conducere auto.Tot anul acesta in vara am ... (vezi toată discuția)