avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal inselaciune

Buna ziua.
Am fost naiva pana acum (am crezut in sefi ca va fi bine) si intr-un final am ajuns in instanta cu dosar penal conform art 215 al 1.3.4 di cp si art 41 al 2 din cp.Nu am beneficiat de nimic si sunt in aceasta situatie . Va rog daca cunoasteti ce mi se poate intampla si cum se poate solutiona.
In acest moment cred ca singura dvs.problema trebuie sa fie aceea de a alege un avocat competent,daca aveti posibilitati materiale,si de a va apara cat mai bine,avand in vedere limitele pedepsei si faptul ca este vorba si despre infractiune continuata in sensul disp.art.41 al.2 c.pen
Am intrebat daca cunoasteti situatii similare cu a mea si cum s-a solutionat?
In afara de faptul ca nu am gasit un avocat ffffffffffffff bun nu mai stiu cum sa procedez .Ar tebui sa merg inapoi la procuror sa spun cum am fost mintita pina in uultimul moment si pacalita.Ce sa fac????????????????????
Din nefericire,situatiile similare,chiar daca ar exista sunt solutionate de persoane care au moduri de abordare diferite si nu v-ar ajuta cu nimic.
Cred ca gasirea unui avocat este ajutorul de care aveti nevoie si de care trebuie sa beneficiati, pentru a avea capacitatea juridica de a minimaliza consecintele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru art. 215 al. 1, 2 si 3 si art. 290 cp veromonica veromonica Buna ziua, In anul 2005 am falsificat niste facturi fiscale pe persoane fizice ( in valoare aprox de 80 milioane lei vechi ) bani pe care mi i am insusit. ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa de 4 ani cu executare pentru inselaciune ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu doua nelamuriri..fara a intra prea mult in detalii as dori sa va intreb daca vi se pare justificata poate prin comparatie, o pedeapsa de 4 ... (vezi toată discuția)
Cumularea faptelor misu83 misu83 Anul acesta a inceput sa se judece pe fond dosarul meu din 2014 in care sunt invinuit pt conducere fara permis de conducere auto.Tot anul acesta in vara am ... (vezi toată discuția)