avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală A mai cazut o stea! Jean Constantin
Discuție deschisă în Cultură generală

A mai cazut o stea! Jean Constantin

A murit Jean Constantin! Dumnezeu sa-l ierte!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Cu siguranta lumea in care a plecat mastreul Jean Constantin este mult mai buna decat cea in care trainm.Jean Constantin va trai vesnic prin amintirile pe care ne-a lasat.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Singurul meu "actor preferat" roman a fost Jean Constantin... Juca atat de natural! Umorul lui nu era deloc fortzat!
M-am "indragostit" de el cand l-am vazut in "Toate panzele sus".... A fost motivul pentru care am vazut multe filme romanesti.
Chiar ca devenim mai saraci cu fiecare asemenea persoane care mor...
:(
Un mare actor! A facut parte din copilaria si tineretea noastra... Incet, incet ne parasesc cu totii si vom constata ca suntem insingurati!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
ContSters76710, utilizator

Alte discuții în legătură

Larry hagman n. 21 septembrie 1931 - d. 23 noiembrie 2012 Ana Muntianu Ana Muntianu Actorul principal din celebrul serial „Dallas“ Larry Hagman a murit, vineri, după o grea suferință, la vârsta de 81 de ani. A fost ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)
9/11 Ana Muntianu Ana Muntianu Avand in vedere ca astazi se implinesc 10 ani de la atentatele teroriste da la WTC, doresc sa aduc un omagiu celor care au cazut victime tuturor atacurilor ... (vezi toată discuția)