avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LUMEA A 3-A !!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LUMEA A 3-A !!!

EXISTA IN TARA ACEASTA O SOCIETATE DE TRANSPORT PERSOANE ( NU SINGURA CRED) CARE EFECTUEAZA TRANSPORT PE O RUTA DE 40 KM ,CURSE FARA UN ORAR, MAXI TAXI. SE UMPLE LA REFUZ MASINA SI APOI PLEACA DE LA CAPAT DE LINIE. PROBLEMA ESTE URMATOAREA ,PRINTRE ALTELE.CHIAR DACA AI AJUNS PRIMUL LA MASINA, CUMPERI BILET NU ESTI LASAT SA TE ASEZI PE SCAUN CHIAR DACA SANT LIBERE TOATE.SCAUNELE SE OCUPA DE CATRE CEI CARE CALATORESC PANA LA CAPAT DE LINIE,DE ACEST LUCRU SE OCUPA SOFERUL SI UN AGENT DE PAZA.DACA NU SE OCUPA TOATE LOCURILE ,SE FACE DISTRIBUTIA PE ELE IN ORDINEA VALORII BILETULUI DE CALATORIE. DACA CALATORESTI LA JUMATATEA DISTANTEI CA NAVETIST NU AI NICIODATA SANSE SA OCUPI UN LOC.
CATE DREPTURI SANT INCALCATE IN ACEASTA SITUATIE,CINE POATE REGLEMENTA SITUATIA SI CUI SA MA ADRESEZ PENTRU REZOLVARE?
Da' cam redusa ma creze, ma Gavril...
Chestiunea e ca omu' avusese treburi cu microbusuri si sustinea ca ala unu e locul in picioare... :)) Si l-am intrebat si eu, sa fiu sigura ca am inteles.... #-o
Chiar ca suntem in lumea a III-a!!!
problema este ca nu avem de ales si tre sa circulam asa....daca nu suntem tipul sportiv si nu preferam sa facem alergari libere pe 40 km? !!!!
totusi sa stam linistiti ca nici protectia consumatorului nu face mare lucru..... cu toate ca avem un cod al drepturilor consumatorilor
si culmea noi care am avea ceva de comentat.....si am dori sa schimbam ceva...nu prea avem putere.....dar zic ce ar face tranasportatorii daca ne-am aduna toti si am zice....NU MAI MERGEM ASA...si refuzam sa mai platim pentru un serviciu neprestat? ca defapt platim pentru a fii "batjocoriti", pe banii nostrii......:-/
Nu avem de ales? Avem de ales, spun eu, da' nu ne convine cealalta varianta, ca presupune efort...:P
Asta e o problema mare de mentalitate, "as schimba, da' fara sa fac nimic nu se poate?"
Ei bine, nu se poate!!! :( Asta e! Vrei ceva, faci efort. Orice costa: timp, bani, rabdare, bunavointa, ceva...
Stii, cei care se duc pe la vreun birou si dau ceva acolo, o atentie, ca sa fie serviti mai repede sau mai bine? Aia gandesc: daca n-ar lua spaga... nu mai cu spaga reusesti! Daca le spui: "Tu reusesti cu spaga, cel care dai! Cel care nu da reuseste si fara..." e ca si cum le-ai turna apa oparita in cap. #-o
Avem de ales! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victimă accident rurier Mihaelatns Mihaelatns Acum 3 zile pe DN1, dorind să mă deplasez către București, m-am urcat intr-un maxi-taxi în care nu erau locuri libere, aflandu-se mai multi calatori in ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea folosirii serviciilor de transport platite in avans cu abonament calinnistor calinnistor Am platit abonament pentru o cursa \"preoraseneasca\", intre Rasnov si Brasov, cu care sa vin la serviciu si cu care sa ma si intorc, zilnic. Operatorul de ... (vezi toată discuția)
Codul rutier - purtarea centurii de siguranta Georgian2all Georgian2all Buna dimineata. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: O tanara in varsta de 24 de ani a decedat in urma unui accident rutier, fiind pasagera ... (vezi toată discuția)